10/06/2010

What if it has changed me for the better?

5 comments:

Mafalda said...

Näin haluan uskoa, oikeastaan olen sen jo todennutkin omalla kohdallani.. Mietin vain, miten paljon paremmaksi tässä vielä pitäisi tulla...?

Unina said...

Löysin tieni tänne, tahdon seurata matkaasi. Kauniita, koskettavia ja hyviä oivalluksia.

Jadekivi said...

Mafalda,
samaa on tullut mietittyä. Viimeisen vuoden aikana on herännyt sellainen pakottava tarve auttaa muita lapsettomuuden aiheuttamien tunteiden kanssa, ja ehkä sekin on taas askel parempaan suuntaan itsensä kehittämisen kanssa. Vielä kun oppisi ihan aidosti arvostamaan itseään juuri tällaisena, mahona nuorena naisena....

T u u l i k e l l o said...

Nämä ovat aivan mahtavia teoksia. Sisällöltään kolahtavia ja taiteellisesta näkökulmasta upean näköisiä. Olen vieraillut täällä monta kertaa, mutta kommenttia en ole saanut koskaan jätettyä. Jatkan tuotoksiesi seuraamista ehdottomasti.

Jaksamista päiviisi Jadekivi <3

Mafalda said...

Jadekivi, juuri näin, osuit asian ytimeen. Sitä tuntee välillä olevansa "mentori/tuutori" lapsettomuuden alkutaipaleella taapertaville. Tietää, mitä toinen käy läpi, tai ainakin luulee tietävänsä: Lapsettomuuden matkan eri vaiheet, tutkimukset, epäonnistumiset ovat tulleet tutuiksi itselle, samoja polkuja kulkevat valitettavasti myös muut... Sanat ovat vähissä, mutta niillä vähilläkin olen koettanut kanssakulkijoita tukea ja muistaa.