fertility affirmations

Negative thoughts are the cause of your mental and emotional blocks. These thoughts might be causing lots of stress which can lead to hormonal imbalances. I've made these positive affirmation cards for meditating and bringing a positive vibe to your day. Positive thoughts make miracles, and hopefully these affirmations can make dreams come true.8 comments:

Anonymous said...

Mulla aikalailla samanlainen ajatus kuin tuo "I declare myself fertile" pyörinyt päässä nyt jo jonkun aikaa. Ei siitä voi haittaakaan olla! (Vielä kun kroppakin uskoisi tuon sloganin...)

Sydänjää said...

I trust my body kuulostaa tosi hyvältä. Kiitos näistäkin.

Eileithyia said...

I make the right decisions for me. Juuri näin. Hienoja ovat; teethän näitä vielä lisää? :) Saisiko jonkun näistä lainaksi krediittien kera omaan blogiin? Voisit perustaa positiivisuuslainaamon!

Jadekivi said...

^ Kyllä näitä on lisää tulossa kunhan saan aikaiseksi :)

Tuo mainitsemasi lause on pyörinyt mielessä jo vuoden verran. Sitä joutuu toistelemaan itselleen usein, koska välillä on rankkaa pyöriä lapsettomien maailmassa kun on kieltäytynyt hoidoista. Välillä ne omat perustelut tälle päätökselle unohtuu ja alkaa pohtia, että pitäisikö mun kulkea samaa tietä kuin muiden. Mutta ei mun tarvitse. Kuljen omaa polkuani, ja määritän itse sen suunnan.

Ja toki saat lainata, jos joku kuva kolahtaa. Laita vaan kuvan yhteyteen linkki tähän blogiin. Positiivisuuslainaamo kuulostaa ihanalta <3

Eileithyia said...

Oma polku on se ainoa oikea. Minusta sinun ja puolisosi valinta on hieno - pidätte oman elämänne tärkeitä kysymyksiä omissa käsissänne, kun se toinen vaihtoehto ei tunnu oikealta. Samasta syystä minä ja mieheni vaihdoimme klinikat omaan luovuttajaan ja koti-insseihin. Oikeita päätöksiä meille, sanoivat muut mitä tahansa (erinäisiä piruja ovat muutamat tutut seinille maalailleet, valitettavasti).

Lainaan positiivisuuslainaamostasi jotakin kaunista blogiini jo tänään! Kiitos! :)

Sydänjää said...

Mä lainasin kans, onhan ok?

Neiti Kevät said...

Haluaisin kans lainata yhden kuvan, jos sopii?

Jadekivi said...

Ihan vapaasti saa lainata, kunhan linkitätte takaisin joko suoraan tälle sivulle, tai blogiin :)