4/30/2010

How is it even possible?

6 comments:

Kätsy said...

NIINPÄ!

Mappe said...

Täytyy myöntää, että tätä ihmettelen itsekin.

Nyt kun oon tutustunut IVF:ään syksyä varten, mielessä pyörii yksi ajatus: Miten sitä oikeasti voi kukaan tulla raskaaksi perinteisin keinoin...? No joo, niin ne jotkut vaan tulee ja perkele, vahingossakin.

Tuttavani on IVF-hoidoissa ja hänen saaliinsa punktiossa 24 solua, joista 10 hedelmöittyi ja 8 lähti jakaantumaan.
Entäs mie ja miun yksi ainokainen soluni tässä inssissä....? Ei ole vaikea arvata miten tässäkin taas käy. :/

Anonymous said...

Tota mäkin on NIIN monta kertaa miettinyt.. Ärsyttää kuulla yllätysvauvoista: "Meidän vauva vaan yhtäkkiä ilmoitti tulostaan." No meidän ei!

Helmikäs said...

Sanoppa muuta. Suurin mysteeri tässä kaikessa yrittämisessä ja odotuksen odotuksessa on mullekin se, että miten ylipäätään kukaan tulee raskaaksi...

Anonymous said...

Todellakin. Ja sit nää vahingossa raskautuneet vielä usein aurinkoisesti neuvoo että "parhaiten tää onnistuu kun unohdat vaan koko jutun". Mitä ne siitä tietää kun eivät itse oo tosissaan joutuneet yrittämään? Miten mä muka voisin vaan unohtaa haluavani lapsen, tai unohtaa missä vaiheessa mun kierto on? Ei voi käsittää.

Anonymous said...

Tää on niin loistava! Olen aina ihmetellyt, että miten aikuinen ihminen voi tulla "vahingossa" raskaaksi? Eihän se ole vahinko tai yllätys, jos ehkäisyä ei ole käytetty...tai no, normaalisti ei, omassa tilanteessani raskaus olisi kyllä yllätys.