3/24/2011

Attitudes are contagious. Is yours worth catching?

4 comments:

Vaaleanpunainen varpunen said...

Ihanan osuva kuva nyt, kun itselläkin on piinaviikot menossa:) Epävarmuuden hyväksyminen ja sen kanssa eläminen on yksi haastavimpia taitoja, varsinkin kun kyseessä on itselle maailman tärkein asia. Olisi helpompaa vaan heittäytyä epätoivoon, jopa houkuttelevaa. Mutta päätetään olla avoimia mahdollisuudelle<3 Ja sillä välin tehdään jotain kivaa:)

Helmikäs said...

Erittäin ajankohtaista myös täälläpäin :) Tein kanssa periaatepäätöksen että suhtaudun tähän kaksiviikkoiseen mahdollisimman avoimin mielin ja yritän säilyttää positiivisen mielen, toivotaan että päätös myös pitää. Shayna sanoikin jo hyvin tuossa, nyt on korkea aika tehdä kaikkea semmoista mikä tuo itselle hyvän mielen :)

Lyyli said...

Minulla ei juuri nyt ole muuta odotettavaa, kuin vuodon loppu. Osui kuitenkin tämä kuva, sillä järkyttävä negatiivisuus on alkanut kalvamaan. Aiemmin pidin sen omana tietonani, nyttemmin minusta on tullut ihan avoimen kyyninen. Kiitos tästä ajatuksesta. Ehkä sittenkin pitäisi odottamiseen suhtautua positiivisempana, vaikkei se mitään auta, mutta meneepä aika mukavammin. Kiitos :)

Anonymous said...

This is wonderful blog. I love it.