12/16/2010

I feel like I’ve failed my husband

4 comments:

Eileithyia said...

Hui! Tervetuloa klinikkakerhoon, johon en kyllä ihan ihmisrakkauden nimissä soisi yhtään kenenkään kuuluvan. *lämpöä*

Anonymous said...

Heips jadekivi,

kiitos kaunis tästä, itsellä kolmas puregonpistos plakkarissa - tää kuva osui ja upposi enemmän kuin tiedätkään! Jaksamista ja voimaa tähän loputtomalta tuntuvaan suohon, kyllä me joskus kuivalle maallekin päästään...

Tuikkulainen said...

Hei Jadekivi

En tiedä muistatko minua vielä "vertaistuenpiiristä" mutta minä seuraan yhä sinun taivaltasi tämän lapsettomuuden keskellä. Nämä sivut ovat upeat. Itsekin olen hoidoissa ollut jo pitkään(tällähetkellä alkamassa 2.IVF) joten pystyn samaistumaan näihin kuviin. Kiitos siis kovasti.
Tsemppiä sinulle ja olisi kiva kuulla sun kuulumisia jos vielä kirjoittelet jossain "lapsettomuuspalstoilla", itse siellä yhä kirjoittelen (esim. kahvila).
Voimia ja parempaa huomista toivoen
-Tuikkulainen

Jadekivi said...

^ Muistan kyllä :) Ja kun kävin kahvilan ryhmiä katselemassa niin näytti siellä olevan vielä muutama muukin tuttu nimimerkki.

Käyn kyllä kahdella palstalla, vauva.infon foorumeilla olen melko aktiivinenkin. Käytän siellä vaan eri nimeä. Helistimessä käymisen jätin jossain vaiheessa, kun se sivusto on niin raskas ja keskustelun taso oli useassa ketjussa aika heikko.

Nyt pidän kyllä palstataukoa ainakin kuukauden, kun klinikan joulutauko osui niin huonoon saumaan että yksi kierto menee "hukkaan". Lähdetäänkin sit nollaamaan päätä Madeiralle ja palataan juuri sopivasti uuden kierron alkaessa :)