8/27/2010

You should try different positions!

5 comments:

Tuuli said...

Heh - repesin totallisesti tuolle ;D.

Olet Jadekivi kyllä superlahjakas - olisi ihana nähdä joskus nämä kaikki kirjana :-)

Eileithyia said...

Aivan loistava kuva! Erityisesti loppukaneetti virnistyttää! Ja Tuuli vei sanat suustani - juuri tänään junassa istuessani mietin Jadekivi sun blogia ja sitä, miten siitä ehdottomasti pitäisi tehdä kirja. :)

Mafalda said...

Minäkin ostaisin jos kirjan tekisit, ehdottomasti :)

Jadekivi said...

Kiitoksia kommeteista ja kirjatsemppauksesta <3

Olen paljon pyöritellyt mielessäni ajatusta kirjasta (ja itseasiassa kaikki kuvat on tehty todella isoina, jotta ne saa hyvälaatuisena painettua), mutta liian itsekriittisenä ihmisenä en saa kehiteltyä sitä ajatusta pidemmälle.

Mutta antaa idean itää. Ehkäpä Simpukasta osaisivat ohjata jollekin kustantajalle. Voisihan sinne ainakin laittaa kyselyä aiheesta. Sitten pitäisi järjestää joku äänestys, jotta ainakin kaikki lukijoiden suosikit pääsisivät kansiin. Itse olen todella tyytyväinen niin harvaan kuvaan, että jos itse saisin päättää, jäisi ainakin puolet kuvista pois.

Eileithyia said...

Minulle tulee sopivista kustantamoista ensimmäisenä mieleen Nemo. Nuorten ihmisten pieni kustantamo, joka kustantaa paljon tietokirjallisuutta ja myös paljon lastenkirjallisuutta; sinun kirjasi sopisi teemaltaan näiden väliin. Ymmärtääkseni Nemolla ei myöskään suuremmin kauhistuta ihan uudenlaisista ajatuksista, joten sikälikin saattaisi sopia sinulle. Ja vaikka Nemo on kustantamona pieni, on se sen kokoinen kuitenkin, että nimi tunnetaan jo hyvin ja näkyvyyttä saa, jos ja kun sitä haluaa. Käy siis kurkkaamassa: http://www.nemokustannus.fi/.